Vatesin Tulisielu-kunniakirja Tarja Filatoville ja Mirja Laineelle

13.1.2021

Tulisielu-kunniakirjan ovat saaneet Vates-päivillä Helsingissä tänään 5.5.2015 kansanedustaja Tarja Filatov ja toimitusjohtaja Mirja Laine. Vatesin järjestämän kaksipäiväisen seminaarin teemana on tänä vuonna välityömarkkinoiden legitimiteetti ja odotukset eri sidosryhmien kannalta. Tapahtumaan osallistuu noin 160 henkilöä.

Kansanedustaja Tarja Filatoville kunniakirja annettiin pitkäaikaisesta valtakunnallisesta vaikuttamisesta heikossa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden työllistymismahdollisuuksien kehittämiseksi työelämän kaikissa vaiheissa.

Toimitusjohtaja Mirja Laineelle (Laptuote-säätiö, Lappeenranta) kunniakirja annettiin monimuotoista kuntoutus- ja työllistämistoimintaa harjoittavan yhteisön johtajana ja yhteiskuntasuhteiden rakentajana sekä toimialan kehittäjänä.

Mirja Laineen johtamalla Laptuote-säätiöllä on vahva orientaatio erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden työllistymisen edistämiseen ja monipuolinen keinovalikoima käytettävissä työllistyjien tukena.

Vates-säätiön hallitus myöntää vuosittain Tulisielu-kunniakirjan tunnustuksena henkilölle tai henkilöille, jotka ovat merkittävästi omalla toiminnallaan vaikuttaneet erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden työllistämisen edistämiseen tuottaen uusia innovatiivisia toimintamalleja tai läpimurtoja.

Toimitusjohtaja Mirja Laine palkittiin Tulisielu-kunniakirjalla ansioistaan monimuotoista kuntoutus- ja työllistämistoimintaa harjoittavan yhteisön johtajana, yhteiskuntasuhteiden rakentajana sekä toimialan kehittäjänä. Mirjan johtama Laptuote-säätiö on Oktetti ry:n pitkäaikainen ja aktiivinen jäsenyhteisö. Lue aiheesta lisää täältä.

Lue aiheesta lisää täältä

MUUTA AJANKOHTAISTA
Oktetti toimii ympäri maata, tarjoten valmennuspalvelut ja toimintaympäristön joka kehittyy tiiviin yhteistyön avulla.
Etsimme kaiken aikaa uusia yhteisöjäseniä kasvavaan joukkoomme. Mikäli yhteisösi on valmennustehtävässään tulokseen pyrkivä, sekä tuotannollisen toimintansa kasvattamiseen halukas valmennus- ja sosiaalipalveluyhteisö, tule mukaan yhteiseen kehittämiseen ja vuoropuheluun.
TULE MUKAAN