Uusi puheenjohtaja

13.1.2021

Valmennus- ja sosiaalipalveluyhteisöjen yhdistys Oktetti ry valitsi 30.11.2016 uudeksi puheenjohtajakseen Kimmo Kumlanderin. Kumlander toimii Silta –Valmennusyhdistys ry:n toiminnanjohtajana ja on Valtakunnallisen Työpajayhdistyksen (TPY) hallituksen jäsen.

Oktettiin kuuluu tällä hetkellä 13 sosiaalipalvelua harjoittavaa säätiötä ja yhdistystä. Kukin jäsenyhteisö toimii omalla alueellaan merkittävässä roolissa, järjestäen heikossa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille työelämäosallisuutta vahvistavia kuntoutus-, koulutus- ja valmennuspalveluita.

Kumlander haluaa erityisesti lisätä työhönkuntoutuksen ja –valmennuksen ammatillisuuden ja vaikuttavuuden tunnettavuutta.

Lisätietoja:

Valmennus- ja sosiaalipalveluyhteisöjen yhdistys Oktetti ry

Kimmo Kumlander, hallituksen puheenjohtaja, 050 529 9675

Juha Leviäkangas, asiamies, 0400 899712

Valmennus- ja sosiaalipalveluyhteisöjen yhdistys Oktetti ry on tiivistänyt yhteistyötään muiden välityömarkkinatoimintaa edistävien yhteisöjen kanssa viime vuosina.

MUUTA AJANKOHTAISTA
Oktetti toimii ympäri maata, tarjoten valmennuspalvelut ja toimintaympäristön joka kehittyy tiiviin yhteistyön avulla.
Etsimme kaiken aikaa uusia yhteisöjäseniä kasvavaan joukkoomme. Mikäli yhteisösi on valmennustehtävässään tulokseen pyrkivä, sekä tuotannollisen toimintansa kasvattamiseen halukas valmennus- ja sosiaalipalveluyhteisö, tule mukaan yhteiseen kehittämiseen ja vuoropuheluun.
TULE MUKAAN